Computertraining & Webdesign

De Webshop-plugin “WP e-Commerce” voor WordPress is een mooie plugin, die ook in het Nederlands kan draaien door middel van de NL vertaalmodule. Maar in de e-Commerce plugin versie: 3.8.12.1  blijft in de pagina “Winkelwagen” de bedragsaanduiding staan als “Total Price”.

Dit is wel opgenomen in de vertaalmodule, maar het PHP script “wpsc-shopping_cart_page.php” en de bijgeleverde vertaalmodule komen hier niet met elkaar overeen. Dit PHP script kan op twee plaatsen staan: Of in het map van uw actieve Thema, of in het map van de plugin. Dat is afhankelijk van, of u een actieve thema update uitgevoerd hebt of niet.
Oplossing:
Op regel 265 van het bovengenoemde script staat de code:  <?php _e(‘Total Price:’, ‘wpsc’); ?> Verander deze code in <?php _e(‘Total Price’, ‘wpsc’); ?> Dus zonder de dubbele punt achter “Total Price”.

Nu is het probleem opgelost en wordt het automatisch vertaald naar: Totaalbedrag.

U kunt ook eventueel direct “Total Price:” in het PHP script veranderen in de gewenste vertaling, bijvoorbeeld in “Totaalbedrag:”.

Voor andere service of het maken voor een complete Webshop kunt u bij ons terecht.  Wij maken al een complete Webshop vanaf 599 euro.

PlusComp is ook leverancier van de Webshop-plugin Shopp.