Medical Marijuana Card
Nieuws – PlusComp

PlusComp

Computertraining & Webdesign

Momenteel liggen de klassikale groeps-computertrainingen stil. Er wordt wel op individuele basis les gegeven door bekwame leraren. De meeste trainingen, zoals Basis Computertraining “Omgaan met de Computer”, Word, Excel, Photoshop, WordPress, etc. bestaan uit modules van 6 lessen en worden dus op basis van één op één gegeven. Voordeel hiervan is dat de training precies naar de behoefte en wensen van de cursist(en) kan worden gegeven. Prijs is 49 euro per les. (2 lesuren per les)
Als optie is het ook mogelijk om een toets te doen voor een computercertificaat van ComputerCertificaat.nl.

We hopen binnenkort weer te beginnen met onze klassikale trainingen.

Voor meer inlichtingen kunt u bellen naar Stevan de Boer (0527) 652820

 

INVESTEER IN UW EIGEN TOEKOMST EN VERBREED UW COMPUTERVAARDIGHEID!

Per ongeluk uw kostbare foto’s of andere belangrijke bestanden gewist? Of uw schijf geformatteerd en daarbij zijn bestanden verloren gegaan? Dan kunnen wij u van dienst zijn om deze verwijderde bestanden weer terug te halen. PlusComp biedt service om uw gedelete bestanden en foto’s te herstellen. Dit kan gebeuren door de zogenoemde Undelete of Unformat Recovery diensten. Of het nu gaat om uw Harde schijf, een flashkaartje van uw camera of USB stick. Zowel voor Windows als voor linux systemen zoals: FAT, FAT32, NTFS, en de Linux file systemen: EXT(x) en XFS.

Ook voor het herstel van uw NAS systeem (netwerk disk), bent u bij ons goed af. Met ons NAS recovery systeem hebben we een hoog percentage herstelwerkzaamheden mogen afronden.
Let op: Wat te doen om uw kostbare bestanden of foto’s te redden?

1. Om overschrijving van uw verwijderde bestanden te voorkomen, is het belangrijk om uw schijf of kaartje niet langer te gebruiken. Want verwijderde bestanden kunnen weer overschreven worden. Dus het is beter uw schijf of kaartje niet meer te gebruiken, totdat de herstel werkzaamheden hebben plaatsgevonden.

2. Neem contact met ons op. U kunt bellen naar: (0527) 652820.

Als de bestanden niet zijn overschreven en er geen verandering van de schijf partitie is uitgevoerd, dan kunnen wij uw verloren bestanden probleemloos terug halen en herstellen. Ook al is uw schijf of kaartje opnieuw geformatteerd.
Wat is het verschil tussen gedownload software en onze diensten?

Er zijn verschillende programma’s te downloaden waarmee o.a. undelete en/of unformat mogelijk is. Dit kan goed werken en is voor sommigen misschien voldoende. Maar soms kan het resultaat tegenvallen en onterecht als “Onherstelbaar” of “Niet gevonden” aangegeven worden. Wij werken met de juiste know-how en professioneel gereedschap met een hoge resultaat score.
Wat kunt u doen als er bijvoorbeeld kostbare foto’s van uw digitale fotocamera kaartje zijn gewist?

1. Na de telefonische afspraak kunt u het kaartje naar ons toesturen.

2. Wij herstellen uw foto’s meteen en sturen deze weer op het kaartje terug. Is er haast geboden, dan sturen wij de foto’s per e-mail zo snel mogelijk toe, of deze zijn dan te downloaden van onze beveiligde server.

Woont u in de regio Emmeloord, Noordoostpolder of Urk, dan kunt u uw disk of kaartje ook bij ons afleveren en halen.

Wij werken snel en discreet!

“Een goede training en ik had het zo onder de knie …”

Leer het gemak en de vele mogelijkheden kennen van WordPress!

Na de vele succesvolle Workshops die we eerder gehouden hebben, is er binnenkort weer een workshop WordPress om Websites te maken en te onderhouden met WordPress. De Workshop is praktijkgericht en de deelnemer/ster kan thuis verder doorgaan met de meegeleverde Website. Er is geen spreciale software nodig. Alles wat nodig is kan gratis van het Internet gedownload worden en/of on-line gebruikt worden. Bij deze Workshop krijgt de deelnemer/ster voor 3 maanden een gratis Website van Blognote.nl om mee te oefenen en te werken. De groep bestaat maximaal uit tien personen en wordt klassikaal gegeven. Dus samen gaan we door de beleving heen.
Lees ook: “Kan ik zo snel leren een Website maken???”    

 

In de Workshop wordt behandeld:

  • WordPress gegruiksklaar maken
  • Hoe de juiste domeinnaam & hosting kiezen en aanvragen
  • De Website/blog beheren
  • Nieuwe berichten plaatsen, bewerken en verwijderen
  • Afbeeldingen plaatsen, bewerken en verwijderen
  • Nieuwe Thema’s (stijlen) zoeken, installeren en aanpassen
  • Plugins (aanvullingen) gebruiken zoals een Foto Album, Contactformulier, etc.
  • Widgets (Sidebar) gebruiken en aanpassen

Alle Workshops zijn afzonderlijke Workshops, die los van elkaar genomen kunnen worden.

Data: Bel voor info  (Beginners & Gebruikers)
Aanvang: 10:30 uur tot plm. 15:30 uur (incl. pauze)
Plaats: PlusComp.nl Computertrainingen, Saturnusstraat 81-e, 8303 CB Emmeloord
Niveau: Gebruikers (we hebben ook trainingen thema’s maken, bel!)
Prijs: 122,00 euro (all in – gratis koffie of thee, neem zelf uw lunchpakket mee)

Voor meer informatie of aanmelding kunt u bellen naar Stevan de Boer (0527) 652820 of ons schrijven via het contactformulier.
* Wijzigingen voorbehouden

Meer informatie over WordPress Workshops vindt u ook op: www.StevanDeBoer.nl

Energie-bemiddeling ontvangt maandelijks energie tarieven van de energie producenten voor particulieren en klein verbruikers (MKB-bedrijven), voor groot verbruikers wekelijks.

Energie-bemiddeling maakt een selectie en adviseert de energie verbruiker het laagste energie tarief van dat moment.

Indien men voorkeur heeft voor een specifieke energie producent kan dat ook, wij geven hier het verschil aan tussen uw voorkeur en het laagste tarief van dat moment.

Aan het advies van Energie-bemiddeling zijn geen kosten verbonden.

Meer info op energie-bemiddeling.nl

Wilt u een eigen onderneming starten, of als ZZP-er aan de slag gaan? Wij kunnen u helpen met een eigen Website en/of u helpen uw digitale administratie op te zetten. Wij kunnen u daarin adviseren, trainen en begeleiden.

Wij helpen u graag uw website te onderhouden, repareren en uw Website virusvrij maken. Wij bieden ook SEO service, om uw Website optimaal te maken en te houden voor Internet marketing en advertentiebeheer.

Wij bieden diverse Computertrainingen en Workshops aan. Zowel in groepsverband als individueel.
Onze Computertrainingen zijn vanaf beginners tot gevorderden, werkzoekenden, ZZP-ers, Scholen & Bedrijven. We geven ook “Training op afstand” via Skype met aanvullend software.

Of het nu gaat om een Website, Weblog of een uitgebreide Webshop, wij kunnen deze voor u maken. Onze Websites en WordPress Thema’s zijn Responsive & Mobielvriendelijk en beschikken over de nieuwste technieken. Daarmee wordt een hogere score behaald bij Google en is natuurlijk ook veel plezieriger voor de mobiele bezoeker.

De auctions van Google in combinatie met adwords beheer

(veilingen) zijn eigenlijk het belangrijkste voor elke Adwords beheer campagne. Het is namelijk het moment dat Google bepaalt welke advertenties het laat zien. Deze besluitvorming vindt bij elke zoekopdracht die een gebruiker uitvoert, plaats. Als de zoekopdracht aansluit bij de voorwaarden uit uw campagne, doet u met uw advertentie mee aan de veiling. En als alles goed gaat, krijgt de zoeker uw advertentie te zien. En dat dan uiteraard tegen een kostprijs.
Begrijpen hoe de Adwords auctions werken en wat u kunt doen om hier zo goed mogelijk uit te komen, is dus essentieel voor rendabel Adwords beheer.

adwords beheer
 

 

 

Adwords beheer voor auctions: budgetteren

Zoals dat bij de meeste veilingen het geval is, geldt ook voor Adwords beheer auctions dat het hier draait om uw budget en het strategisch spenderen ervan door middel van een bod uitbrengen.
Hoe laag of hoe hoog u bod op een keyword (of long tail keywordcombinatie) moet zijn op de veiling, hangt van verschillende factoren af. Of de concurrentie op dit keyword hoog is dan wel laag… maar ook of u uw advertentiecampagne optimaal van informatie heeft voorzien. Sinds de Google Ad Rank update van oktober 2013 moet u tal van zogeheten advertentie extensies invullen, zoals uw telefoonnummer, productinformatie, reviews, aanbiedingen, locatie enzovoorts. Dit helpt Google (en een Googlegebruiker) om goed te kunnen inschatten of uw advertentie daadwerkelijk aansluit bij de ingegeven zoekopdracht. Google beloont adverteerders die hun advertentie extensies goed en volledig hebben ingevuld, met een lager vanaf-bod op de auctions.
In Adwords kunt u bij uw campagne een maximum dagbudget instellen. Of u kunt ervoor kiezen dat een campagne kan putten uit een gedeeld budget voor ál uw campagnes tezamen. U kunt zo nu en dan zien dat er meer werd gerekend voor een enkele dag dan het door u ingestelde budget. Per maand betaalt u echter nooit meer dan 30,4 maal het (dag)budget dat u instelt. Zo weet u zeker dat u nooit meer betaalt voor uw advertenties dan u zou willen en uw Adwords beheer budget blijft zo onder controle.

Opties voor het bieden
De makkelijkste optie is om automatisch bieden te gebruiken. Adwords past dan zelf individuele biedingen aan om u een maximum aantal clicks binnen uw budget te leveren. U kunt ook handmatig een maximum bieding instellen, per groep of per individueel keyword. Dit stelt u in staat om een veel genuanceerdere campagne te voeren.
U kunt dan immers niet alleen rekening houden met het feit dat bepaalde keywords meer rendement opleveren (en voor u dus meer waard zijn), maar u kunt ook rekening houden met andere factoren. Stel dat u een restaurant(keten) bezit en een Google-gebruiker bevindt zich in een gebied waar uw restaurant(keten) niet bezorgt, dan is het onwaarschijnlijk dat de advertentie nuttig voor hem is (en dat u dus opbrengsten zou zien van uw advertentie-investering). Hetzelfde geldt voor dagen of tijden waarop uw restaurant niet open is. Uw advertentie wordt hierdoor minder waard voor u, waardoor u er dus minder op kunt bieden.
Deze handmatig instelling kan dus veel betere resultaten opleveren, maar kost veel tijd en aandacht om bij te houden. Het beheer van uw Adwords uitbesteden aan een bedrijf als Media de Boer, kan dan erg interessant zijn voor u. Wij doen per slot van rekening de hele dag niet anders dan campagnes bijhouden én hebben de expertise om dit goed te doen.
Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw Adwords beheer aan Media de Boer? Neemt u dus gerust contact op of vraag een offerte aan om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten en optimaliseren van een rendabele Adwords campagne.
Maar bieden is pas het halve werk, hierover leest u in een volgend artikel meer.

Zelfs bij een gebruikersvriendelijke  plugin kan het instellen van iDeal nog wel eens lastig zijn voor iemand die daar geen ervaring mee heeft.

Vaak moet er eerst een veiligheidssleutel aangemaakt worden en moeten er testbetalingen uitgevoerd worden, voordat iDeal daadwerkelijk gebruikt kan worden.

Wij bieden hulp bij het instellen van uw iDeal betaalsysteem, of bij WordPress instellingen, diverse webshop plugins, Thema’s wijzigen of aanvullen, enzovoort. Alle hulp voor uw WordPress CMS systeem.

Voor meer info bel ons of vraag ons via het Contactformulier

We zijn bezig een nieuwe Demo website op te zetten, met vele nieuwe technieken, waarmee de website-beheerder sneller en makkelijk de website kan beheren. Onder andere de Slider kan heel makkelijk aangemaakt worden met eigen afbeeldingen, tekst en verschillende afmetingen en animatie. Er kunnen meerdere Sliders aangemaakt worden met diverse instellingen. De Slider is makkelijk in een pagina of thema (header) te plaatsen, met een keuze per pagina.

Onze Thema’s (lay-out) kunnen wij ook op maat maken naar elke wens van kleur en style, bijvoorbeeld de huisstijl van uw organisatie. Al onze thema’s draaien 100% op het WordPress CMS systeem, dat wij gratis voor u installeren, en zijn gemaakt om de nieuwste opties van WordPress te gebruiken.

Zie als voorbeeld www.Stevan.blogzo.nl

 

 

De Webshop-plugin “WP e-Commerce” voor WordPress is een mooie plugin, die ook in het Nederlands kan draaien door middel van de NL vertaalmodule. Maar in de e-Commerce plugin versie: 3.8.12.1  blijft in de pagina “Winkelwagen” de bedragsaanduiding staan als “Total Price”.

Dit is wel opgenomen in de vertaalmodule, maar het PHP script “wpsc-shopping_cart_page.php” en de bijgeleverde vertaalmodule komen hier niet met elkaar overeen. Dit PHP script kan op twee plaatsen staan: Of in het map van uw actieve Thema, of in het map van de plugin. Dat is afhankelijk van, of u een actieve thema update uitgevoerd hebt of niet.
Oplossing:
Op regel 265 van het bovengenoemde script staat de code:  <?php _e(‘Total Price:’, ‘wpsc’); ?> Verander deze code in <?php _e(‘Total Price’, ‘wpsc’); ?> Dus zonder de dubbele punt achter “Total Price”.

Nu is het probleem opgelost en wordt het automatisch vertaald naar: Totaalbedrag.

U kunt ook eventueel direct “Total Price:” in het PHP script veranderen in de gewenste vertaling, bijvoorbeeld in “Totaalbedrag:”.

Voor andere service of het maken voor een complete Webshop kunt u bij ons terecht.  Wij maken al een complete Webshop vanaf 599 euro.

PlusComp is ook leverancier van de Webshop-plugin Shopp.