Computertraining & Webdesign

Voor onze kwaliteitsnorm willen we 3 klassieke woorden gebruiken waarnaar wij streven: Goed, Welgevallig & Volkomen.

 

Kwaliteitsnorm: Goed

We richten ons op dat onze websites goed zijn. Met goed bedoelen we: Dat de Website goed werkt. Geen fouten bevat. Snel en zonder storing werkt. Overzichtelijk is ingedeeld, met goede SEO mogelijkheden zodat de website goed en snel door Google geïndexeerd kan worden en hierdoor een hogere rating bij Google scoort. Een Responsive Website, voor alle mobiele apparatuur geschikt.

Kwaliteitsnorm: Welgevalligaangenaam & plezierig

KwaliteitsnormWat ook belangrijk is, dat de Website welgevallig (plezierig) is. Dat de bezoeker in de eerste seconden al een positief gevoel krijgt bij het zien van de website. Dat het geheel er mooi, strak en verzorgt uit ziet. Natuurlijk smaken verschillen. Ook de beoogde doelgroep is telkens weer anders. Maar het is wel een uitgangspunt, waar zeker rekening mee gehouden moet worden. Tegenwoordig wordt er vaak gesproken over de “beleving” van de bezoeker. Als de bezoeker een positief gevoel krijgt bij de website, zal dat ten goede komen, bij het aanbieden en verkopen van het product.

Kwaliteitsnorm: Volkomenperfect, passend & aansluitend

Met een volkomen (perfecte) website bedoelen we, dat de Website een positieve aanvulling is in uw organisatie. Een visitekaartje van uw bedrijf, club of u zelf. Ook willen wij met u kijken, wat de mogelijkheden zijn van de Website om uw bezoekers (klanten) te helpen met bijvoorbeeld een on-line service verlening. Denk onder andere aan: On-line Helpdesk, Q&A (vraag en antwoord), Tips, Gebruiksaanwijzing, Productinformatie, Offerte of Bestelformulier, Webshop, Download center, etc. Kortom alles wat u en uw (toekomstige) klanten dichter bij elkaar kan brengen.

Er zijn zoveel mogelijkheden te bedenken. U kunt gaan van een Website, die als een soort brochure dienst doet tot een volledig werkende Webshop, waar de mensen uw producten kunnen kopen, terwijl u slaapt of op reis bent.

De keuze is aan u. Graag willen wij u van dienst zijn.

Lees ook: Uw eigen Website

Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u ons bellen of het bestelformulier invullen.
 

Bel naar: (0527) 652820

 

Of vul het Contactformulier in met vermelding van uw telefoonnummer en indien van toepassing, reageren wij zo snel mogelijk.

Contactformulier

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

Beantwoord de veiligheidsvraag hier onder! (als tekst) *