Computertraining & Webdesign

1000867_412228425550197_1405016191_nPer ongeluk uw kostbare foto’s gewist, of andere belangrijke bestanden? Of uw schijf opnieuw geformatteerd en daarbij zijn bestanden verloren gegaan? Dan kunnen wij u van dienst zijn om deze weer terug te halen. PlusComp biedt service om uw bestanden te herstellen. Dit kan gebeuren door de zogenoemde Recovery diensten. Of het nu gaat om uw Harde schijf, een flashkaartje van uw camera of USB stick. Zowel voor Windows als voor linux systemen zoals: FAT, FAT32, NTFS, en de Linux file systemen: EXT(x) en XFS.

Ook voor het herstel van uw NAS (netwerk disk) systeem, bent u bij ons goed af. Met ons NAS recovery systeem hebben we een hoog percentage herstelwerkzaamheden mogen afronden.

 

Let op: Wat te doen om uw kostbare gewiste bestanden en foto’s te herstellen?

1. Om overschrijving van uw verwijderde bestanden te voorkomen, is het belangrijk om uw schijf of kaartje niet langer te gebruiken. Want verwijderde bestanden mogen weer opnieuw overschreven worden. Dus het is beter uw schijf of kaartje niet meer te gebruiken, totdat de herstel werkzaamheden hebben plaatsgevonden.

2. Neem contact met ons op. U kunt bellen naar: (0527) 652820.

Als de bestanden niet zijn overschreven, dan kunnen wij uw verloren bestanden probleemloos herstellen. Ook al is uw schijf of kaartje opnieuw geformatteerd.

 

Wij hebben ervaring met schijven en systemen van o.a. Seagate, Western Digital (WD), D-link, Toshiba, SanDisk, Freecom, Samsung, Netgear, etc.

 

Wat kunt u doen als er bijvoorbeeld kostbare foto’s van uw digitale fotocamera kaartje zijn gewist?

1. Na de telefonische afspraak kunt u het kaartje naar ons toesturen.

2. Wij herstellen uw foto’s meteen en sturen deze weer op het kaartje terug. Is er haast geboden, dan sturen wij de foto’s per e-mail zo snel mogelijk toe, of deze zijn dan te downloaden van onze beveiligde server.

Wij werken snel en discreet!

We zijn niet duur! – Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de schijf of kaartje. Bel ons:  (0527) 652820  – Prijzen excl. 21% BTW – Zonder resultaat betaald u niets, met uitzondering van de verzendkosten!  (no cure no pay)