Computertraining & Webdesign

 

Leer goed te werken met de computer!

Onze basis cursus “Omgaan met de Computer” hebben wij opgedeeld in 3 niveaus, die we in modules van 6 lessen geven. Naast de groepscursussen is het ook mogelijk een individuele training aan huis, op de zaak, of in ons moderne computerlokaal te krijgen.

Overzicht van de drie basis modulen:

OMC1: Voor de absolute beginner die kennis wil maken met de computer.
Na deze cursus is de deelnemer in staat om het Internet op te gaan en te zoeken op het Internet, te e-mailen met bijlagen, een document te maken enz.

OMC2: Deze cursus is voor hen die al een beetje werken met de Computer, maar verder willen gaan.
Hier behandelen we het bezoeken van het Internet, zoeken op het Internet, e-mailen met bijlagen, mappen beheren, Verschillende mogelijkheden van de Computer, Windows en het Internet worden behandeld.

OMC3: Deze cursus wordt vaak gegeven in combinatie met de basiscursus Word.
In deze cursus geven we aandacht aan Windows, Word, zoeken op het Internet, e-mailen met bijlagen, etc.

De trainingen
De trainingen worden klassikaal gegeven in een groep die nooit groter is dan 10 personen. De trainingen zijn praktijk gericht en met bijpassende werkstukken gaan we door ieder project heen. Dus het leren is doen, nog eens doen en iedere keer een stapje verder.

De deelnemers
Het is belangrijk dat de deelnemer/ster in de groep van zijn of haar eigen niveau komt. Als een deelnemer/ster in een te laag niveau komt, zal daar gauw een gevoel zijn, dat de cursus overbodig is. Als de deelnemer/ster in een te hoog niveau komt, kan dat een gevoel geven van opgejaagd worden, omdat dan het tempo te snel kan zijn. U kunt ons altijd bellen, zodat wij u kunnen helpen te bepalen welk groepsniveau het beste bij u past. Bel eventueel vandaag nog vrijblijvend naar: (0527) 652820.

Voor meer informatie, startdata van de cursussen en/of aanmelding zie: Rooster Cursussen.